1. Start
  2. >
  3. JJ-Berichten
  4. >
  5. Voortgang Site

Voortgang Site

By:
Posted: 25 april 2021

Het lijkt er op het moment misschien op dat ik niet zoveel aan de site doe, maar het tegendeel is waar. Alleen werk ik nu aan de pagina’s voor de Bokkerijders, mijn Brabantse kameradenclub (zie hier).
De afgelopen jaren (sinds 2004) gingen we steeds een lang weekend samen op pad, en daar maakte ik dan een fotoserie van, evenals een DVD. Die fotoseries en films ben ik nu aan het omzetten voor vertoningen op deze site. Niet voor iedereen, alleen voor ingelogde leden.
Ik ben inmiddels tot 2015 (zie foto). Maar nu wordt het meer werk, want de laatste jaren heb ik het maken van die series wat versloft. Mooi om daar dus weer mee verder te gaan. Het weer houdt toch nog niet over …

Uit de trip naar Frankrijk …