1. Start
  2. >
  3. JJ-Berichten
  4. >
  5. Vliegtocht 2021

Vliegtocht 2021

By:
Posted: 15 juni 2021

Bij mijn afscheid van de Rabobank kreeg ik een boekwerk aangeboden, met daarin ideeën voor fietsroutes en tips voor bezienswaardigheden en lokale lekkernijen.
Een heel leuk cadeau waar ik zeker volop gebruik van ga maken…
Natuurlijk was er ook iemand die afweek van de gegeven opdracht: Willy Vloet daagde mij (en Carla) uit om met hem mee te gaan in een Cessna sportvliegtuig. Geen fietsroute, maar een avontuurlijke rondvlucht langs Utrecht, Wijk bij Duurstede, Eck en Wiel en St-Hubert.
Uiteraard gingen wij deze uitdaging aan en afgelopen zaterdag (12-06-2021) was het zover. Wij togen naar Teuge waar Carla voor het eerst zou gaan vliegen. Ik had iets meer ervaring dankzij twee city hopper vluchten. Maar een Cessna is toch echt iets anders…
Een fotoreportage van deze tocht vind je hier

Bij deze bedanken wij Willy voor deze bijzondere ervaring. We hebben ervan genoten en de foto’s zijn voor altijd een leuke herinnering!