1. Start
  2. >
  3. JJ-Berichten
  4. >
  5. We gaan verhuizen …

We gaan verhuizen ...

By:
Posted: 9 september 2023

Aan het einde van dit jaar (1 november) gaan Carla en ik verhuizen. We geven onze prachtige plek aan de Kromme Rijn op voor een grondgebonden woning in het centrum van Tiel.
De reden voor deze verhuizing ligt in een aantal zaken:

  • Veel van onze familie, vrienden en kennissen wonen in het zuiden, dus daar gaan we regelmatig heen. En we hebben ervaren dat Wijk bij Duurstede niet bepaald goed ontsloten is naar het zuiden. Naar de snelweg via de pont of via de route Amerongen-Elst-Rhenen kost erg veel tijd extra.
  • Ik heb veel geknutseld in mijn leven (onder meer aan mijn motor) en ik mis de gelegenheid om dat hier te doen. Een eigen garage (met een oprit om de motor te wassen) vind ik bij nader inzien toch wel heel prettig.
  • Carla mist een eigen tuin, die het ‘even naar buiten lopen’ makkelijk maakt.

Mijn rol als bestuurslid van de verenigingen waar ik lid van ben (VvE De Zaagmolen en Biljartvereniging Duurstede) zal ik geleidelijk afbouwen, maar zeker niet uit mijn handen laten vallen.
Voor beide verenigingen heb ik hulpmiddelen gemaakt om het beheer te vergemakkelijken (financiële administratie en een onderhoudsregister), dus mijn opvolgers kunnen aan de slag.

Vanaf 2 oktober gaan we in het huis in Tiel aan de slag: vloeren, muren, trap, nieuwe ketel, veranda, blokhut, nieuwe tuin…, kortom, van alles te doen!