Gestemd!

By:
Posted: 15 maart 2021

Het kostte even wat testen, maar het is gelukt. Nieuwe berichten kan ik voortaan via email aanmaken en naar mijn site verzenden. Ze komen dan automatisch op de Berichtenpagina. Zo kan ik ook via de telefoon of Tablet blijven posten.

Misschien dat ik het dan regelmatiger zal updaten. De tijd zal het leren…
Afijn, vanochtend heb ik gestemd. Waarop houd ik voor mezelf. Er is helaas geen enkele partij die volledig mijn visie in haar programma heeft staan. Elke partij heeft wel wat. Dus je kiest maar voor een partij die het meest bij je past. Een compromis dus…

Maar die partij gaat ook weer samenwerken met anderen, en dat betekent nog meer compromissen. Dus blijft er minder over. Maar goed, zo zit ons systeem in elkaar en eerlijk gezegd, zo slecht is dat nog niet als je in de wereld rondkijkt.